Ср, 2024-04-24, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:56
Дніпропетровськ: Кубок Євро-2012 FEMEN скинули з п'єдесталу. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Сьогодні у Дніпропетровську за хуліганство під час презентації кубка УЄФА Євро-2012 затримано двох активісток руху FEMEN та французьку журналістку. Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області.

За даними ВГЗ, офіційне представлення кубка УЄФА відбулося на центральній площі міста імені Леніна. До кубка вишикувалася черга жителів міста з метою сфотографуватися на його тлі.

Двоє представниць FEMEN, одна з яких француженка, діждалися своєї черги, піднялися на сцену, де був встановлений Кубок УЄФА, і скинули його. При цьому ще одна громадянка Франції, яка представилася журналісткою, фотографувала сцену. Після інциденту всіх трьох дівчат затримала міліція.

Правоохоронці доставили їх до Бабушкінського райвідділку внутрішніх справ Дніпропетровська, де на них був складений адміністративний протокол за ст.173 Адміністративного кодексу України (дрібне хуліганство).

Як уточнив начальник ВГЗ Олексій Щербатов, після цього протокол було направлено до суду. Після складання адміністративного протоколу трьох затриманих відпустили, передає УНІАН.

Раніше, 12 травня, активістка FEMEN у Києві скинула з підставки встановлений для демонстрації на Майдані Незалежності кубок УЄФА Євро-2012.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1122 | Додав: admin | Теги: FEMEN скинули з п'єдесталу, кубок Євро-2012, Дніпропетровськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]