Пт, 2024-04-19, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:56
Дніпру ЄБРР виділить 10 млн євро на тролейбуси
Інші останні Економічні новини

Міський голова Дніпра підписав трьохсторонню угоду між міською радою, КП "Дніпровський електротранспорт" та представниками Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) про підготовку кредитного фінансування в розмірі 10 млн євро на придбання 50 нових тролейбусів і відповідного ремонтного обладнання.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами мера Бориса Філатова, кредит буде наданий на 12 років під 7% річних і повну відповідальність міськради. Перший транш очікується в березні 2018 року.

"Ми раді продовжити нашу співпрацю з Дніпром. Сподіваємося, що цей проект буде хорошим поштовхом для розвитку електротранспорту в місті. Громадський транспорт Дніпра вийде на новий рівень. І сподіваємося, що це не останній проект, адже є загальні ідеї щодо фінансування закупівлі трамваїв", - додав старший банкір ЄБРР, голова сектору інфраструктури в Україні Марк Магалецький.

Новий електротранспорт планують придбати протягом 2018 року.

В цілому за останні два роки місто придбало 52 тролейбуси.

Нагадаємо, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає кредит на суму 160 млн євро другому за величиною місту в Україні - Харкову, на розширення метрополітену.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 676 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, 10 млн євро, ЄБРР, тролейбуси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]