Чт, 2024-04-18, 16:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:25
До 20 см снігу випало у Хмельницькому: під його вагою обламалися дерева
Інші останні Новини з регіонів України

У Хмельницькому випало до 20 см снігу. Під його вагою обламалися дерева, повідомляє Gazeta.ua.

"Уже тричі виїжджали по місту, - каже начальник прес-служби Хмельницького обласного управління МНС Андрій Козак, 32 роки. -Попадали дерева. В одному місці не могла швидка допомога проїхати, в іншому - дерево перекрило рух транспорту. Працівники МНС зрізали зламані гілки бензопилками".

Мокрий сніг почав падати ще в неділю після обіду. Вночі температура знизилася, дув сильний вітер. Повалило дерева майже у кожному дворі. На вул. Молодіжній величезна гілка впала на дитмайданчик. На вул. Інститутській гілка впала на поріг магазину. Біля багатоповерхівок ходити небезпечно. З дахів часто летять брили замерзлого снігу з льодом.

Від мокрого снігу з вітром постраждали Чернівецька, Вінницька, Київська, Тернопільська та Житомирська області. Загалом знеструмлено 121 населений пункт. На Хмельниччині без електрики залишилися 179.

Нагадаємо, синоптики вважають, що до кінця квітня погода буде контрастною. Спочатку нібито потепління, потім - знову холоди. Спекотне літо почнеться в Україні після Пасхи.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: Хмельницькому, 20 см снігу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]