Чт, 2024-04-25, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:28
До бойкоту сайту УНІАН приєдналася "Українська правда". Але - не журналісти агентства
Інші останні Політичні новини
Видання "Українська правда" приєднується до бойкоту новин з сайту УНІАН, викликаного оприлюдненням сфальсифікованої інформації,  заснованої на неіснуючих інтерв'ю Олександри Кужель та Сергія Власенка.

Агентство з 20-річною історією з волі керівництва медіа-холдингу Ігоря Коломойського стало каналом розповсюдження не просто недостовірної інформації, а активним учасником інформаційної війни на боці влади, що систематично встановлює цензуру в Україні, пояснює видання такий свій крок у блозі.
"Ми підтримує журналістів агентства УНІАН, що протистоять перетворенню цього ресурсу в інструмент пропаганди. Як і вони, ми також зацікавлені у відновленні нормальної роботи цього медіа.
Сьогодні журналісти агентства мають набагато більшу довіру, ніж бренд УНІАН. Розуміючи, що бойкот може вдарити по їх цитованості та професійній гідності, ми пропонуємо журналістам УНІАН під власним ім'ям публікувати тексти своїх повідомлень, а також аналітичні матеріали на персональних сторінках у фейсбуці для подальшого використання в медіа.
У той же час ми ухвалили рішення бойкотувати новини з сайту УНІАН доти, поки не будуть виконані умови, викладені у газеті "Дзеркало тижня":
1) поки керівництво агентства публічно не роз'яснить причини оприлюднення недостовірної інформації;
2) поки УНІАН не прибере з сайту фальшиві новини;
3) поки агентство не опублікує спростування новин, поява яких підірвала довіру до УНІАН", йдеться у заяві.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1169 | Додав: adminA | Теги: Українська правда, агентства, бойкоту сайту УНІАН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]