Чт, 2024-03-28, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:29
До Брюсселя Гройсман полетів економ-класом
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман полетів у Брюссель економ-класом. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook директор Центру демократії та верховенства права Тарас Шевченко, який також летить цим літаком у Брюссель.

"Сьогодні виступаю в Брюсселі на дискусії, організованій Martens Center про реформи в Україні. В одній панелі також виступ прем'єра Володимира Гройсмана, який щойно зайшов у літак, чим викликав пожвавлення серед пасажирів. Летить не у бізнес класі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 9 лютого, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибуде з дводенним візитом до Брюсселя. Згідно з програмою візиту, глава українського уряду обговорить актуальні питання з керівництвом Європейського Союзу і НАТО.

Зокрема, у четвер Гройсман проведе зустріч з із заступником генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер та президентом Європейської ради Дональдом Туском.

У п’ятницю прем’єр-міністр зустрінеться з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.

У ході переговорів з керівництвом ЄС передбачено обговорення ситуації на сході України та стану імплементації Мінських домовленостей, ходу реалізації ключових реформ в Україні, лібералізації візового режиму між Україною та ЄС, актуальних питань торговельно-економічного співробітництва й імплементації поглибленої всеохоплюючої зони вільної торгівлі

Під час перебування в Брюсселі Гройсман також візьме участь у міжнародній конференції "Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ", організованій Центром європейських досліджень Мартенса. На заході буде представлено прогрес України в реалізації ключових економічних і політичних реформ, а також пріоритети уряду на найближчу перспективу у просуванні порядку денного реформ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, брюссель, економ-клас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]