Пт, 2024-04-19, 22:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:40
До Брюсселя летить Помпео, де обговорить українське питання
Інші останні Новини світу

Помпео летить до Брюсселя, де обговорить українське питання

Держсекретар США Майкл Помпео в понеділок вирушає до Брюсселя для участі в міністерській зустрічі НАТО на рівні глав зовнішньополітичних відомств, де обговорить питання безпеки, взаємодії Альянсу, ситуації навколо України.

Про це офіційно поінформували в Державному департаменті США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар Помпео візьме участь у регулярній зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн-членів НАТО, де розглядатиметься прогрес щодо виконання порядку денного, узгодженого главами держав та урядів НАТО на Брюссельському саміті в липні", - зазначили в американському відомстві.

Очікується, що глава Держдепартаменту США знову порушить питання "справедливого розподілу" внесків на спільну оборону країн-членів Альянсу. Крім того, міністри обговорять питання трансатлантичної безпеки, а також операцій НАТО й партнерських відносин, включаючи поглиблення відносин Альянсу з критично важливими партнерами – Грузією і Україною.

Як повідомляв Укрінформ, речниця Державного департаменту США Хізер Науерт минулого тижня зазначила, що українське питання буде одним із основних у порядку денному Помпео під час перебування його на міністерській зустрічі в Брюсселі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: Помпео, брюссель, українське питання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]