Пт, 2024-03-29, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
До будівлі стягнули автозаки і міліцію зі щитами - ЦВК посилено охороняють від "Свободи"
Інші останні Політичні новини

  Охоронці будівлі ЦВК сьогодні, 30 жовтня, посилено готуються до пікетування Центрвиборчкому партією "Свобода".

"Охорону будівлі значно посилено. Правоохоронцям видали металеві щити, а технічні співробітники навісили замки на центральні ворота будівлі ЦВК", - зазначили у прес-службі Комісії.

"ЦВК забита автозаками і спецпідрозділами. Аваков діє в своєму стилі: націоналістів убивати, бандитів захищати..." - пише у Twitter народний депутат Юрій Сиротюк.

За даними екзит-полів, озвучених після закриття виборчих дільниць у неділю, 26 жовтня, "Свобода" отримувала від 5,8% до 6,3% і потрапляла у парламент.

За даними ЦВК, яка підрахувала вже 99% протоколів, партія здобуває лиш 4,72% і не долає п’ятивідсоткового бар’єра.

"Свобода" заявляє про фальсифікацію результатів позачергових парламентських виборів і прагнення не допустити націоналістичну фракцію в парламент.

У партії зазначають, що результати паралельного підрахунку голосів виборчим штабом ВО "Свобода" на підставі даних з протоколів з "мокрими" печатками, наданих членами виборчих комісій та спостерігачами від ВО "Свобода", свідчать про впевнене подолання 5-відсоткового бар'єру і проходження в парламент.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: щитами, міліцію, автозаки, СВОБОДИ, ЦВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]