Пт, 2024-04-19, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:46
До Києва прибула місія МВФ і розпочала свою роботу
Інші останні Економічні новини
Місія Міжнародного валютного Фонду (МВФ), як і планувалося, з 27 березня розпочала роботу в Україні, повідомили у київському офісі МВФ, передає УНІАН. "У нас нічого не помінялося, як планували розпочати роботу 27 березня, так і розпочали", - сказали в офісі.

Як повідомлялось, місія МВФ планує провести переговори з владою України в період з 27 березня по 3 квітня 2013 року для продовження переговорів про укладення нової угоди stand-by (SBA).

Раніше постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр повідомляв, що Фонд відзначає прогрес у переговорах з українською владою і вважає його достатнім для продовження діалогу.

До того ж він зазначив, що аналіз, проведений за підсумками візиту попередньої місії, яка працювала в Україні з 29 січня по 12 лютого, підтверджує правильність раніше виданих Україні рекомендацій, зокрема щодо необхідності вирівнювати ціни на газ для населення, ведення гнучкого валютного курсу і реформування банківського сектора економіки.

Місія Міжнародного валютного фонду працювала в Україні з 29 січня по 12 лютого.

На думку експертів, основне завдання місії - збір технічної інформації про економічний стан України з метою продовження подальшої співпраці та пошуку умов підписання нової програми кредитування України з боку МВФ.

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов заявляв, що Мінекономрозвитку очікує приїзду місії МВФ наприкінці березня, і що українська сторона демонструє стриманий оптимізм щодо переговорів стосовно валютного курсу, тарифів і питання подолання дефіциту бюджету НАК "Нафтогаз України".

Як повідомлялося, за словами першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, Україна розраховує отримати новий кредит від МВФ у сумі 15 млрд доларів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: місія МВФ, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]