Пт, 2024-04-19, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
До Малі ФРН відрядить своїх військовослужбовців
Інші останні Новини світу
Парламент Німеччини 28 лютого схвалив плани з відправки 330 німецьких військовослужбовців до Малі, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на Associated Press.

180 військовослужбовців, направлені в оперативні групи ЄС, візьмуть участь у навчанні солдатів малійської армії. Ще 150 німецьких військовослужбовців братимуть участь у повітряних перевезеннях і роботах із дозаправки паливом. У бойові дії німецьких вояків залучати не будуть.

Раніше, у середині січня, Німеччина підключилася до військової операції в Малі, направивши в африканську республіку два військово-транспортні літаки і надавши гуманітарну допомогу на суму близько мільйона євро. При цьому Німеччина відмовилася посилати своїх військовослужбовців для участі безпосередньо у воєнних діях. Що стосується технічної та фінансової допомоги, то її влада Німеччини обіцяла ще в жовтні 2012 року.

Конфлікт у Малі особливо загострився наприкінці 2012 року. У січні 2013 року, після того, як влада африканської республіки звернулася по міжнародну допомогу, Франція ввела в Малі свої війська. Крім того, в Малі перебувають військовослужбовці Економічного співтовариства країн Західної Африки (ЕКОВАС); Великобританія також обіцяла направити своїх солдатів у Західну Африку. Фінансову допомогу Малі надають Євросоюз, Японія, США і Великобританія.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: малі, військовослужбовці, ФРН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]