Чт, 2024-03-28, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
До Місяця перші космічні туристи полетять через 5 років
Інші останні Новини світу
Американська компанія Space Adventures, яка займається організацією польотів туристів на російських космічних кораблях, планує здійснити перший політ космічного туриста навколо Місяця вже за п'ять років, передає РИА "Новости".

Глава компанії Ерік Андерсон розповів про намір встигнути запустити корабель до 50-ї річниці початку програми "Аполлон" (лютий 1967).

Експедиція буде проведена на спеціально модифікованому російському кораблі "Союз". Для цього він буде оснащений додатковим житловим модулем. Компанія вже продала перший з двох місць на "місячний" рейс.

Андерсон зазначив, що друге місце "вже майже продано". За словами Андерсона, дві людини готові заплатити по 150 мільйонів доларів за такий політ. Російський центр підготовки космонавтів готовий тренувати професійного косманавта і космічного туриста до можливого польоту на орбіту Місяця, повідомив глава ЦПК Сергій Крикальов.
 
Зазначимо, у 2011 році приватна особа вперше купила квиток на політ навколо Місяця. Квиток за 150 млн доларів продала космічному туристові компанія Space Adventures. Голова компанії Space Adventures Ерік Андерсон заявив, що перший комерційний пілотований космічний політ до Місяця і назад на російському кораблі "Союз" відбудеться десь у 2015 році, і що компанія продала одне з двох місць на ньому.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: До Місяця перші космічні туристи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]