Чт, 2024-03-28, 11:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:46
До наглядової ради Фонду енергоефективності ЄС делегував представника
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

ЄС делегував представника до наглядової ради Фонду енергоефективності

Євросоюз офіційно делегував свою представницю до наглядової ради Фонду енергоефективності. Нею стала колишня співробітниця міжнародної компанії PricewaterhouseCoopers, спеціалістка у сфері аудиту Лаура Гарбенцьют.

Про це повідомила у своєму Facebook віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Таким чином наглядова рада Фонду енергоефективності повноцінно сформована", - зазначила вона.

Раніше за результатами конкурсу до Наглядової ради Фонду енергоефективності обрали Анджея Райкевича (Республіка Польща) та Юлію Сабатюк (Україна). Також до складу органу увійшли представники Кабінету Міністрів України – заступник Міністра фінансів Юрій Гелетій і директорка Департаменту економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону Наталія Хоцянівська.

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів. Члени наглядової ради обираються на п’ятирічний термін.

18 квітня 2018 року між представниками ЄС та Уряду України було підписано фінансову угоду про надання 50 млн євро безповоротного фінансування для Програми підтримки енергоефективності в Україні ("EE4U"), що спрямована на підтримку Фонду енергоефективності України.

Фонд надаватиме кошти для реалізації проектів термомодернізації, впровадження ефективних систем моніторингу та управління, встановлення ефективних опалювальних і охолоджувальних систем та обладнання, а також заміни наявних систем і устаткування на більш ефективні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: Представник, наглядова рада Фонду енергоефективн, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]