Ср, 2024-04-24, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
До Одеси прибула Нацгвардія для патрулювання
Інші останні Новини з регіонів України

Велика кількість чудово екіпірованих озброєних людей в уніформі прибула сьогодні до одеського залізничного вокзалу. Вони вийшли з машин КрАЗ.

Очевидці розповідають, що в місто в'їхали як мінімум дві колони - з боку Таїрова і через селище Котовського.

Як пояснили "Думській" в прес-службі одеської міліції, налякали городян автоматники - військовослужбовці Національної гвардії, які візьмуть участь в антитерористичному оперативно-профілактичному відпрацюванню міста.

"Вони будуть патрулювати вулиці спільно з міліцією, спецбатальоном (колишній "Беркут"), ДСО, ДАІ та іншими силовиками", - додав керівник служби Володимир Шаблієнко.

Нагадаємо, оперативно-профілактичне відпрацювання почали після вибуху на Сегедській.

"З метою здійснення контролю за ситуацією, вулицями обласного центру буде спостерігатися значне пересування спеціального міліцейського і військового вантажного автотранспорту, екіпірованих людей з автоматичною зброєю.

Запевняю, що законослухняним громадянам у цій ситуації боятися нічого, - ці люди вийшли на вулиці, щоб захистити вас від терористичної загрози. Адже лише протягом останнього місяця на території міста сталося п'ять терактів, останній з яких забрав людське життя", - заявив глава обласного управління внутрішніх справ Іван Катеринчук.

Під час несення служби співробітники міліції будуть зупиняти і перевіряти підозрілих осіб, проводити огляд особистих речей. Правоохоронці просять громадян поставитися з розумінням до цієї ситуації і надавати допомогу.

"Звертаюся до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти будь-яку інформацію, що стосується пересування невстановленої техніки і груп людей, знімання житла або тимчасового поселення незнайомих осіб, що ведуть прихований спосіб життя і викликають у вас підозру. Ми оперативно відреагуємо на ваші повідомлення щодо виявлення підозрілих предметів в місцях роботи, проживання або масового скупчення людей. Для цього в Головному управлінні МВС України в Одеській області в цілодобовому режимі працюють "гарячі лінії", - зазначив Катеринчук.

Як повідомлялось, в Одесі в ніч проти 10 грудня невідомі підірвали офіс руху "Волонтерська сотня", розташований в приміщенні бізнес-центру.

24 грудня в Одесі вибухнула залізнична колія під час проходження вантажного поїзду в районі станції "Застава-1". Вантажний потяг, у складі якого було 52 вагони, завантажені вугіллям, рухався до пункту призначення на ст. Ізмаїл.

У селі Нерубайське Одеської області в будинку, який орендував 55-річний житель Придністров`я, міліція виявила арсенал зброї. Фігуранта знайдено мертвим 24 грудня близько 5.00 на узбіччі автодороги "Одеса-Кучургани". Згідно з висновком експерта, зазначені травми характерні для дорожньо-транспортної події.

В Одесі міліція заявляє про те, що офіс руху "Волонтерська сотня" 10 грудня і залізничні колії 24 грудня підірвані пристроями різних типів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Одеси прибула Нацгвардія для патрул | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]