Сб, 2024-04-20, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:03
До психлікарні прямо з ефіру забрали мера Тернополя Надала
Інші останні Новини з регіонів України

Міського голову Тернополя Сергія Надала під час прямого всеукраїнського радіоефіру в п’ятницю забрали в Тернопільську обласну комунальну клінічну психоневрологічну лікарню. Як повідомили в прес-службі міськради, лікарі встановили йому діагноз церебросудинний криз. Зараз міський голова перебуває в клініці, його стан покращився.

У суботу Надал у своїй палаті провів робочу нараду з профільними заступниками та секретарем ради, зазначили в прес-службі.

Водночас місцевий сайт "Про все" спізнення міського голови на ток-шоу "Коло запитань" радіокомпанії "Ера" та те, що у нього там заплітався язик, після чого йому взагалі відняло мову, розцінив як те, що Надал прийшов на пряме включення з Тернополя у нетверезому стані, передає УНІАН.

Під час спілкування редактора сайту "Про все" Бориса Машлянки в мережі Фейсбук із прес-секретарем міськради Катериною Калуш, він запропонував взяти у мера аналізи і у присутності журналістів з’ясувати, містить його кров алкоголь чи ні. Однак дану пропозицію, за даними Машлянки, було проігноровано.

Зазначимо, що Надала було обрано мером Тернополя восени 2010 року. Він відомий своїми патріотичними ініциативами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1674 | Додав: adminA | Теги: До психлікарні прямо з ефіру забрал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]