Сб, 2024-04-20, 14:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
До Ради Тягнибок подав закон про заборону комуністичної ідеології
Інші останні Політичні новини
Представники ВО "Свобода" зареєстрували у ВР проект Закону про заборону комуністичної ідеології в Україні, повідомляє офіційний сайт Верховної Ради України.

Документ зареєстровано за №3530 сьогодні, 4 листопада. Ініціаторами законопроекту виступили очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок та його однопартієць Андрій Мохник. Головним комітетом для відповідного документу визначено Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Також документ мають розглянути Комітет з питань правової політики, Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, Комітет з питань культури і духовності, Комітет з питань свободи слова та інформації, Комітет з питань бюджету, Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та Комітет з питань європейської інтеграції ВР.

Наразі документ передано на розгляд керівництву ВР.

28 жовтня у Верховній Раді оголосили про створення міжфракційного депутатського об'єднання "В Європу без тоталітарної спадщини", яке має намір ініціювати референдум про заборону діяльності Компартії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: закон, Тягнибок, ради, заборону комуністичної ідеології | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]