Пт, 2024-03-29, 09:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:11
До Тимошенко лідерів опозиції не пустили через застуду ув'язненої. Дочка екс-прем'єра: це брехня
Інші останні Політичні новини
Лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Ірину та Юрія Луценків не пускають в лікарню до екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила прес-секретар Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Юлія Германова, яка в ці хвилини перебуває в лікарні.

За її словами, зараз на сходовій клітці на 9-му поверсі ЦКЛ Укрзалізниці перед входом до блоку Тимошенко перебувають Луценки, Яценюк та народний депутат Арсен Аваков.

Германова, посилаючись на слова опозиціонерів, сказала, що до них вийшла "жінка в білому халаті і сказала, що у Тимошенко ГРВІ, і через це вона не рекомендує проводити цю зустріч".

У ці хвилини поруч з прохідною до медзакладу зібралося близько 60 прихильників Тимошенко. Люди тримають національні прапори, символіку ВО "Батьківщина" та плакати з зображенням Тимошенко.

Зранку 15 листопада ДПтС заявила, що відвідування Тимошенко в харківській лікарні обмежене у зв'язку з хворобою екс-прем'єра.

Згодом начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков заявив, що запланована на сьогодні зустріч Тимошенко з Арсенієм Яценюком, Юрієм та Іриною Луценко не відбудеться через захворювання ув'язненої.

"За станом здоров'я і за рекомендаціями лікуючого лікаря дане побачення провести неможливо для її ж здоров'я", - сказав Колпащиков.

Він зазначив, що зустріч з соратниками може відбутися пізніше, коли дозволить стан здоров'я Тимошенко.

Донька Тимошенко: заява пенітенціарної служби про застуду екс-прем'єра є брехнею

Заява Державної пенітенціарної служби про застуду екс-прем'єра Юлії Тимошенко, за якою вона нібито не може зустрітися зі своїми соратниками, є неправдою.

Про це повідомила дочка і захисник лідера опозиції Євгенія Тимошенко.

"Вчора я була у мами цілий день, і вийшла з харківської лікарні о 20.00. Ніякої ознаки гострого респіраторного захворювання у мами на той час не було", - сказала Євгенія.

"Більше того, мама при мені написала заяву про побачення з Арсенієм Яценюком, Юрієм та Іриною Луценками", - додала Тимошенко.

"Тому сьогоднішній недопуск на побачення - це ніщо інше, як свідоме обмеження Юлії Тимошенко в її правах. Тюремники вже не раз зухвало зривають побачення мами, на яке вона має законне право", - уточнила вона.

"Тим більше, що це побачення з політичними соратниками надзвичайно важливе саме зараз, у складний момент, коли вирішується доля Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом", - підкреслила Тимошенко.

Вона закликала тюремників припинити черговий обман і допустити Яценюка і Луценків на законну зустріч з Тимошенко.

Раніше вранці прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Тимошенко хворіє на застуду, тому до неї не пустять відвідувачів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: застуду ув'язненої, дочка, лідерів опозиції, тимошенко, це брехня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]