Пт, 2024-03-29, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
До Вашингтона доставлено рештки посла США та інших американців, що загинули в Бенгазі
Інші останні Новини світу

Рештки загиблих при теракті в американському консульстві в Бенгазі доставлено на авіабазу Ендрюс під Вашингтоном, на траурній церемонії присутні президент США Барак Обама і держсекретар США Гілларі Клінтон, передає РИА "Новости".

У вівторок невідомі обстріляли будівлю консульства США в Бенгазі з гранатометів. Загинули посол США в Лівії 52-річний Кріс Стівенс, співробітник інформаційного департаменту посольства Шон Сміт і два колишніх спецназівця Тайрон Вудс і Глен Догерті.

Церемонія передачі тіл родичам загиблих транслюється в прямому ефірі американськими телеканалами. Президент США Обама звернувся до рідних загиблих і всіх американців. "Ми знайдемо винних і змусимо їх понести відповідь за скоєне", - запевнив Обама.

Держсекретар США Гілларі Клінтон в черговий раз зазначила, що уряд країни не має ні найменшого відношення до фільму "Невинність мусульман", який став приводом до заворушень у цілому ряді мусульманських країн.

"Ці напади безглузді і абсолютно неприйнятні... Відповідальні лідери цих країн повинні зробити все для відновлення порядку і притягнення до відповідальності винних у злочинах", - сказала Клінтон.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 994 | Додав: nowyny | Теги: американці, США, рештки посла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]