Пт, 2024-04-19, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:20
До збірної України Фоменко готовий повернути Вороніна і Мілевського. Але треба ще поспостерігати
Інші останні Спортивні новини
Головний тренер збірної України Михайло Фоменко може повернути до лав команди нападників Андрія Вороніна та Артема Мілевського. Але спочатку тренерський штаб збере інформацію про гравців, після чого і вирішить, відповідають вони рівню збірної чи ні.

"Я такий тренер, що не звик відмовлятися від гравців у принципі. Я ж розумію, що той, хто сьогодні видається непотрібним, завтра виявиться на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів. Розумієте?..

Повторюю: давайте доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і за самими виконавцями. Адже раніше ми не слідкували ні за Андрієм, ні за Артемом: за першим, бо той нібито завершив кар’єру в збірній; за другим, бо той… ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані про них…

Іще стосовно Мілевського: Кажете, він "роздає" там у Туреччині? Не поспішайте з висновками, не дуже-то він там і "роздає" - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав", - заявив Фоменко в інтерв'ю "Український футбол".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: фоменко, збірної України, Вороніна і Мілевського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]