Пт, 2024-03-29, 02:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
До жорсткіших санкцій проти Росії закликала Гілларі Клінтон
Інші останні Іноземна преса про Україну

За повідомленням інформаційного агентства Associated Press, Гілларі Клінтон закликала до посилення санкцій проти Росії у зв’язку з її діями в Україні.  
 
Виступаючи в Університеті штату Коннектикут колишня перша леді, сенатор та державний секретар США заявила, що Росія заплатить велику ціну за свої дії. На думку Клінтон, США і Європа мають бути чіткими і непохитними у своїх намірах посилити тиск на президента Росії Володимира Путіна.
 
Санкції повинні бути жорсткішими, і їх необхідно розширити, щоб запобігти ескалації кризи, зазначила вона. Гілларі Клінтон вважає, що своїми діями Путін намагається «повернутися у добу Радянського Союзу».
 
Пані Клінтон заявила, що слід досягти наміченої цілі мирно, наскільки це можливо, без повного розпаду України як країни з територіальною цілісністю і можливістю підтримувати бажані відносини із Заходом.

Клінтон, яка, за ознаками, мабуть балотуватиметься у президенти США у 2016 році, висловила погляд, що результат протистояння в Україні може виявитися поганим для Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: Росії, жорсткіших санкцій, Гілларі Клінтон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]