Чт, 2024-04-25, 14:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:24
Доба на передовій пройшла без загиблих і поранених. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні бойових дій на сході України загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, жоден наш боєць не отримав поранення", - сказав Мотузяник, зазначивши, що режим перемир'я на сході України зберігається.

За минулу добу бойовики двічі порушили режим тиші, загалом перемир'я на сході країни зберігається, заявив на брифінгу Олександр Мотузяник.

"Перемир'я на сході України зберігається. Вчора було зафіксовано лише два епізоди порушення режиму тиші з боку ворога. Увечері бойовики протягом півгодини вели вогонь із стрілецької зброї, гранатометів і зенітної установки ЗУ-23-2 по нашим передовим позиціям між Авдіївкою та Спартаком. Крім того, короткострокова озброєна провокація супротивника зафіксована біля с. Богданівка, між Комсомольським і Волновахою. На інших ділянках фронту було абсолютно тихо", - повідомив Мотузяник.

Крім того, за його словами, вчора в Донецькій області в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" українські прикордонники затримали 22-річного громадянина Італії, який планував вступити до лав незаконних збройних формувань.

Також вчора в 100 метрах від українсько-російського кордону поблизу с. Мілове Луганської області прикордонники затримали чоловіка, який підозрюється у причетності до незаконних збройних формувань. Так, затриманий планував перетнути кордон в обхід пункту пропуску і мав при собі так званий "військовий квиток", виданий бандформуванням "ДНР".

У той же час, за минулу добу прикордонники не зафіксували прольотів ворожих безпілотних літальних апаратів в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

"Прольоти безпілотників противника в зоні АТО за минулу добу також зафіксовані не були", - сказав Мотузяник.

Як повідомлялося раніше, за даними прес-центру АТО, минула доба на передовій не пройшла повністю спокійно. Якщо з півночі і до 20 годин уздовж лінії розмежування зберігалася тиша, то ввечері бойовики продовжили поодинокі обстріли.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: передова, без загиблих і поранених, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]