Пт, 2024-03-29, 12:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:18
Долучитися до прикрашання новорічної ялинки кличуть українців
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Оргкомітет мистецького проекту Folk Ukraine, який виступає організатором свята Нового року у столиці, запрошує всіх охочих долучитися до конкурсу "Новорічна іграшка".

Захід пройде у рамках Фестивалю Святого Миколая, а іграшки з цього конкурсу прикрашатимуть головну ялинку країни, повідомляють організатори.

Участь у конкурсі можуть взяти як діти, так і дорослі, як індивідуально, так і колективно, представляючи своє село, місто чи область.

Організатори звертають увагу на те, що для виготовлення та оформлення іграшок слід використовувати лише натуральні матеріали: дерево, солома, глина чи тканина. Іграшку потрібно обов’язково подавати на мотузці (15 см), щоб її можна було повісити на дерево для експонування та оцінювання членами журі.

Роботи оргкомітет прийматиме до 6 грудня, офіційне оголошення результатів конкурсу відбудеться 19 грудня на відкритті фестивалю Святого Миколая.

ЯК відомо, у столиці триває конкурс на кращу розробку вигляду Софійської площі під час святкування нового року 2015 та головної ялинки країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: українців, прикрашання новорічної ялинки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]