Пт, 2024-03-29, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
Домовився про стажування випускників Гарварду в Україні Ложкін і представив американцям свою книгу
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Програми залучення випусників провідних університетів США до стажування та практики в Україні отримають ширшу підтримку. Про це на своїй сторінці в Facebook 22 червня повідомив глава АП Борис Ложкін за підсумками зустрічі з маршалом Гарвардського університету Джекі О’Ніл.

"Ми обговорили підтримку програм, що були ініційовані Петром Порошенком, щоб залучити більше випускників провiдних університетів США для практики та стажування в Україні. Також нам необхідно промотувати майбутні програми Державної школи JFK і програми державного управління для студентів з України. Обидві ініціативи мають генерувати лідерів громадського сектору в Українi, зміцнити нашу систему держслужби. Нам потрiбнi українськi Вашингтони, і Гарвард, безумовно, є одним з місць, що нам у цьому допоможе", - зазначив він.

Окрім того, у стінах Гарвардського університету Ложкін провів презентацію власної книги "Четверта республіка".

"На презентаціях англійської версії книги в Штатах я бачу, що українська тема - одна з найбільш обговорюваних і в політичному, і в експертному середовищі. Яскрава ілюстрація цього інтересу - аудиторія Гарвардського університету. Із задоволенням поспілкувався із професорами та викладачами університету, студентами літніх шкіл, а також представниками української діаспори. Окремо домовилися з керівництвом Українського наукового інституту про підтримку моїм благодійним фондом ініціатив інституту в Україні", - повідомив він.

Як повідомлялося, під час свого візиту до Сполучених Штатів Ложкін провів зустрічі з головою Адміністрації президента США Барака Обами Денісом МакДоноу, політологом Збігнєвом Бжєзінським та екс-держсекретарем США Мадлен Олбрайт.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: україна, стажування випускників Гарварду, своя книга, Ложкін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]