Чт, 2024-04-18, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:44
Донецький телеканал покаже пряму трансляцію кінця світу з площі Леніна
Інші останні Новини з регіонів України

На телеканалі "Донбас" 21 грудня вийде спеціальний випуск шоу "Донецьк Live. Кінець світу в прямому ефірі", присвячений апокаліпсису. Шоу транслюватиметься в прямому ефірі з площі ім. Леніна в Донецьку з 17.30 до 19.00, повідомили у прес-службі телеканалу.

"Учасники шоу відкриють таємниці пророкувань разом з астрологами, відженуть все погане танцями шамана, наблизяться до зірок через телескоп, розвинуть дискусію порятунку і виживання, дізнаються як позитивно кінець світу зустрічають у різних містах і країнах", - йдеться в повідомленні.

Також відомо, що найбільше інформаційне агентство США Associated Press 19 по 21 грудня буде вести на своєму сайті онлайн-трансляцію "кінця світу" з Чичен-Іци, де жили індіанці майя, які спрогнозували "кінець світу".

28 листопада повідомлялося, що науковці-метеорологи не лише не прогнозують кінця світу 21 грудня 2012 року, а й закликають не боятися чуток. "Ні, ми не очікуємо", - сказала доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач відділу кліматичних досліджень довгострокових прогнозів погоди Українського науково-дослідного інституту гідрометеорології Вазіра Мартазінова, відповідаючи на запитання про те, чи ж таки буде кінець світу 21 грудня.

Тим не менш, опитування свідчать, що кожен сьомий житель Землі вважає, що кінець світу настане за його життя. Наприклад, у Сімферополі організували безкоштовні курси з підготовки до 21 грудня. Листівки з запрошенням на ці лекції роздають у центрі міста.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1156 | Додав: nowyny | Теги: апокаліпсис, кінець світу в прямому ефірі, донецьк Live | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]