Чт, 2024-03-28, 14:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:46
Довіра до України на міжнародних фінансових ринках - це великий прогрес - Меркель
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Меркель: довіра до України на міжнародних фінансових ринках - це великий прогрес

Угода про асоціацію з ЄС вже принесла багато досягнень, зокрема відновлення довіри до України на міжнародних фінансових ринках.

Як передає "Європейська правда", про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель під час спільної з президентом України Петром Порошенком зустрічі з медіа в Берліні.

"Угода про асоціацію вже принесла багато досягнень, Європейський союз цим показав свою реакцію на анексію Криму на захоплення територій на сході України, підтримав Україну. Ця угода надала величезні можливості, якщо ми подивимося на економічні трансформації останніх років, подивимося на ситуацію з фінансами кілька років тому і порівняємо її з ситуацією сьогодні. Ми маємо стабільність, довіру до України на міжнародних фінансових ринках - це великий прогрес", - зазначила вона.

"Але український народ приніс жертви заради цього, не можна про це забувати", - наголосила Меркель. "Я хочу подякувати за мужність українському народу", - додала вона.

"Ми хочемо підтримувати співпрацю в цьому ж дусі. Сьогодні ми говорили про всі теми, про які завжди говоримо. Це наша рутина. Я хочу сказати, що в деяких моментах є успіхи, а інші моменти принесуть нам ще багато роботи. Незалежно від результатів виборів, ми будемо працювати для розвитку України", - сказала канцлер.

Нагадаємо, Порошенко перебуває в Берліні з робочим візитом. 12 квітня у президента України запланований також візит до Франції для зустрічі з керівництвом  держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: Меркель, довіра до України, фінансові ринки, Прогрес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]