Чт, 2024-03-28, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

15:04
Дружина Черновецького Айвазова називає причиною подачі позову про розлучення бажання підвищити рейтинг чоловіка
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Дружина мера Києва Леоніда Черновецького Аліна Айвазовa називає причиною подачі позову про розірвання шлюбу бажання підвищити рейтинг чоловіка. Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Я подала позов, щоб привернути увагу публіки й підняти рейтинг свого чоловіка. Але найголовніше - я хочу підняти рейтинг всіх жінок", - заявила вона. Водночас, з її слів, подача позову про розлучення була також пов'язана з тим, що їй стало відомо про зв'язок чоловіка з іншою жінкою.

"Мені дзвонили й розповідали, що в нього є молода гарна жінка, з якою він їздить відпочивати. Я вважаю, що і я гарна, як і будь-яка жінка, що стежить за собою. Але я східна жінка і я ревнива... І я не можу спокійно реагувати, коли мій чоловік посилає листівки, і не тільки своїм бабусям, а дівчатам", - сказала Айвазова.

При цьому вона повідомила про примирення із чоловіком, однак не уточнила, чи забрала позов про розлучення. Крім цього вона зазначила, що значний внесок у кар'єру чоловіка зробив її батько Степан Айвазов.

"Так де б Льоня зараз був, якби не батько і я?!! Він точно став би алкоголіком й у якійсь канаві валявся. У нього ще з 6 класу проблеми з алкоголем. Так, він відбувся завдяки батьку", - заявила дружина Черновецького. Також вона вважає, що обрання Черновецького мером Києва стало можливим завдяки її зусиллям.

"Але коли він став мером, я дуже переживала. Я так вихована, що потрібно все заробляти й не чіпати державні гроші. Льоня боїться Бога й не візьме чуже, але на держслужбі так багато спокус", - зазначила вона.

Крім цього, Айвазову попросили оцінити вартість її бізнесу, однак вона не змогла це зробити. 15 серпня Печерський районний суд Києва відклав розгляд позову Айвазової про розірвання шлюбу. Раніше Айвазова подала на розлучення. Черновецький й Айвазова одружилися в 1977 році, у них 2 дітей - син Степан і дочка Христина.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1732 | Додав: nowyny | Теги: Аліна Айвазовa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]