Чт, 2024-04-25, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:39
Дружина Кім Чен Ина народила дитину - ЗМІ
Інші останні Новини світу
Дружина лідера КНДР Лі Соль Чжу, про вагітність якої повідомлялося останнім часом, найімовірніше, вже народила дитину, передає в четвер південнокорейське агентство Ренхап з посиланням на кадри з репортажу північнокорейського телебачення.

Чутки про можливу вагітність Лі Соль Чжу з'явилися кілька місяців тому. Приводом, зокрема, стало "зникнення" першої леді країни цієї осені - майже два місяці вона не з'являлася на публіці.

У середині грудня Кім Чен Ин і Лі Соль Чжу разом відвідали жалобну церемонію, організовану в роковини смерті батька лідера країни Кім Чен Іра. На цьому заході жінка з'явилася в традиційній корейській сукні, продемонструвавши помітно кругленький живіт, повідомляють РІА "Новости".

Однак на офіційному прийомі на честь Нового року, трансляцію якого вело державне телебачення, Лі Соль Чжу з'явилася в спідниці і блузці, без жодних ознак вагітності.

На думку південнокорейських журналістів, додатковим доказом того, що дружина Кім Чен Ина справді народила, стала популярна різдвяна пісня When a Child is Born ("Коли народжується дитина"), яку на святковому заході виконав жіночий ансамбль.

Дружина північнокорейського лідера - 27-річна випускниця університету імені Кім Ір Сена, батько якої викладач, а мати - лікар. За даними південнокорейської розвідки, лідер КНДР узаконив стосунки з Лі Соль Чжу ще в 2009 році. Ймовірно, у пари вже є одна дитина.

Кім Чен Ин став керівником партії та держави після смерті свого батька Кім Чен Іра в грудні 2011 року. Кім Чен Ір в 1994 році успадкував владу від свого батька Кім Ір Сена - основоположника доктрини "чучхе", що передбачає опору на власні сили, - першого глави Північної Кореї.

Як повідомлялось, дружина лідера Північної Кореї Кім Чен Ина Лі Соль Чжу очікує на дитину.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 980 | Додав: adminA | Теги: дитину, Дружина Кім Чен Ина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]