Пт, 2024-04-19, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:40
Дружини футболістів "Динамо" дефілювали у вечірніх сукнях у стилі Євро-2012
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Дружини футболістів "Динамо" Мілоша Нінковича та Олександра Алієва – Деяна і Тетяна, - взяли участь у показі колекції вечірніх суконь дизайнерів Марини і Олени Гуралюк.

Натхненні темою Євро-2012, автори виконали вбрання переважно в патріотичних жовто-блакитних кольорах. Відзначимо, що вбрання у національних кольорах Польщі було лише на Тетяні Алієвій.

Показ відбувся у столичному ресторані "Прага" під час презентація нової аудіокниги Оксани Новицької із серії "Про чоловіче та жіноче" - "Мій! Моя! Або Частка Ангелів".

Підтримати своїх дружин прийшли і футболісти. Нінкович зізнався, що дружина взяла участь у дійстві з його ініціативи.

"До нашого знайомства Деяна працювала в модельному бізнесі, але коли надійшла пропозиція взяти участь у цьому показі, довго відмовлялася. Погодилася лише під моїм напором (посміхається). Хоч вбрання і досить відверті, до поглядів чоловіків Деяну не ревнував", - запевнив Мілош.

Алієв, у свою чергу, заявив, що він не прихильник подібних заходів, але в цей день не міг не прийти.

"Сукню, в якій Таня виходила на подіум, я до показу не бачив, тому для мене це був сюрприз. За неї абсолютно не хвилювався, був упевнений, що все пройде відмінно", - розповів Олександр.

Дружини футболістів залишилися задоволеними від заходу, а Тетяна Алієва взагалі вирішила, що чим більше буде подібних подій напередодні Євро-2012, тим краще - і для футболістів збірної України, і для вболівальників.

За матеріалами: ФК "Динамо"

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1617 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]