Пт, 2024-04-19, 23:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Два бійці "Айдару" загинули, захищаючи ТЕС у Щасті. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Двоє українських військових загинули внаслідок чергового обстрілу російсько-терористичними військами ТЕС у Щасті на Луганщині. Це сталося у суботу, 31 січня 2015 року, повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"У Щасті після обіду бойовики з боку Веселої Гори обстріляли з "Града" територію теплоелектростанції. Розбита центральна прохідна, від осколкових поранень загинули двоє військовослужбовців, ще один поранений. Внаслідок вечірніх і нічних обстрілів - нові влучення в ТЕС, пошкоджене приміщення дирекції станції, перебитий теплоколектор", - зазначив Москаль.

За його словами, місто, в якому тільки увечері відновили тепло після попередніх обстрілів, знову залишилося без центрального опалення.

Окрім того, є пряме влучення реактивного снаряду у під'їзд багатоповерхівки. Інформації про постраждалих немає.

Водночас голова ОДА уточнив, що технічні будови ТЕС не пошкоджені, електроенергія в Щасті (за винятком вулиць, де перебиті проводи) та інших населених пунктах на контрольованій Україною території, є.

Як уточнюється на офіційній сторінці батальйону "Айдар" у Facebook, мова йде про кулеметника Бобурова Руслана Юрійовича ("Німець") 1966 року народження та піхотинця Жеребило Вадима Володимировича ("Ді-джей") 1993 року народження.

За словами депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського, що доводиться дядьком загиблому військовослужбовцеві Жеребилу, станом на 31 січня місто Щастя захищають львівські десантники з 80-ї аеромобільної бригади та, власне, "Айдар".

Щастя практично щодня потерпає від артобстрілів російських найманців та військових.

Як стверджують військові експерти, розташоване на лівому – підконтрольному українській владі – березі Сіверського Дінця луганське передмістя Щастя є одним з одним з пріоритетних напрямків путінської агресії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: два бійці Айдару загинули, ТЕС у Щасті. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]