Чт, 2024-04-25, 01:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
Два бомбардувальники США направили в Південну Корею, щоб захистити її від можливої ​​атаки КНДР
Інші останні Новини світу
США направили два бомбардувальники зі стелс-технологією B-2 Spirit для демонстративного прольоту над територією Південної Кореї в рамках угоди про військовий союз проти КНДР.

Літаки пролетіли 20 тисяч км зі своєї бази в Міссурі і імітували захід на цілі для бомбометання, передає BBC Россия.

Напередодні Пхеньян обірвав другу лінію екстреного зв'язку з Сеулом і привів артилерійські частини у стан бойової готовності. Відносини між Північчю і Півднем залишаються напруженими після проведених Пхеньяном запусків балістичних ракет і третього ядерного випробування.

Відповідно до нової угоди між Південною Кореєю і США, Сеул зможе звертатися до Вашингтону за допомогою в разі, якщо Північна Корея розпочне здійснення своїх нещодавніх погроз.

21 березня КНДР пригрозила завдати ракетних ударів по військових базах США в Японії в разі провокації. Як заявив представник вищого військового командування КНДР, "США не слід забувати, що їхня військова база Андерсен на Гуамі, з якої запускають бомбардувальники B-52, а також військово-морські бази на Окінаві, розташовані в зоні ураження наших високоточних систем озброєння".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1153 | Додав: adminA | Теги: два бомбардувальники, США, південна корея, атака КНДР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]