Ср, 2024-04-24, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:02
Двоє депутатів в Іспанії заплатять по 300 євро штрафу за те, що бавилися під час засідання парламенту
Інші останні Новини світу
Іспанських депутатів від "Народної партії", які 27 грудня минулого року грали в слова на засіданні парламенту, що розглядав закон про податкові заходи на 2013 рік, оштрафувала своя парламентська група, і тепер ті повинні виплатити по 300 євро (приблизно по 3 тис грн) кожен, пише Euromag.

Мова йде про депутатів Бартоломе Гонсалеса і Марію Ісабель Редондо, яких того дня прямо в розпал обговорення скандального закону застали за грою в слова.

На фотографії, що доводить подію, видно, як під час парламентського засідання Гонсалес захоплений складанням слів за допомогою спеціального додатка на своєму планшеті, а Редондо - на мобільному телефоні. Про накладення штрафу повідомляють джерела в парламентській групі, до якої належать гравці в слова.

У "Народній партії" підкреслюють, що це покарання - найсуворіше з усіх, які можливо накласти на порушників у цьому випадку. Уточнюється, що обидва депутати вже вибачилися і згодні з обраною для них мірою покарання.

Як відомо, журналісти часто фіксують на фото чи відео, як депутати Верховної Ради України займаються своїми справами під час засідання парламенту. Наприклад, 25 грудня депутат Володимир Мальцев вибирав зброю під час сесійного засідання Ради.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: 300 євро штрафу, депутатів, Іспанії, засідання парламенту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]