Пт, 2024-04-19, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:48
Двоє кавказців після сеансу масажу зґвалтували і пограбували адміністратора салону
Інші останні Новини світу
На Васильєвському острові в Санкт-Петербурзі грабіжники скоїли напад на масажний салон. Зловмисники прийшли під виглядом клієнтів, причому один з них сексуально поглумився над робітницею оздоровчого закладу.

Зухвалий злочин було скоєно близько 5.00 в неділю на Кожевенній лінії, повідомляє NEWSru.com. В той момент до масажного салону прийшли двоє чоловіків кавказької зовнішності віку 25-30 років, які записалися на прийом заздалегідь.

Після масажу один з клієнтів увійшов до приміщення адміністраторської, приставив до голови 26-річної жінки пістолет, наказав їй роздягтися, а потім зґвалтував жертву. Потім з незакритого металевого ящика злочинець викрав 90 тисяч рублів і зник.

Приміщення салону обладнано камерами відеоспостереження, записи яких вилучені оперативниками. Однак охорони в закладі немає.

Нагадаємо, прокуратура Київської області взяла на контроль розслідування кримінальної справи про зґвалтування малолітньої дівчинки, яку порушено Бориспільським міським відділом ГУ МВС України в Київській області.

У міліцію звернулася жінка із заявою про те, що знайомий їй чоловік зґвалтував її 10-річну доньку. Перевірка встановила, що ґвалтівником виявився мешканець Івано-Франківської області, який тимчасово проживає в Києві. Насильство сталося вночі, в одному з садових товариств Бориспільського району, на подвір'ї приватного будинку, що належить громадянці.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: двоє кавказців зґвалтували, адміністратора салону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]