Вт, 2024-04-23, 18:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
Двоє українських військових отримали поранення, підірвавшись на розтяжці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув, а двоє дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій ніхто з наших воїнів не загинув, двоє воїнів дістали поранень", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

"Це сталося внаслідок підриву на розтяжці в районі Зайцевого", - уточнив Лисенко.

Він також зазначив, що НЗФ застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм і гранатомети в районі с. Новозванівка, що на південь від Попасної.

На донецькому напрямку бойовики застосували кулемети і гранатомети в районі донецького аеропорту і околицях Горлівки, в Опитному працював снайпер.

В районі Зайцевого сили АТО були обстріляні з мінометів калібром 82 мм та 120 мм, в районі Новгородського – з БМП, крім того, БМП і гранатомети бойовики також застосували в районі с. Луганське.

На маріупольському напрямку фіксувалися снайперські обстріл позицій українських військових у Мар'їнці та Красногорівці. Стрілецьку зброю і кулемети НЗФ застосували в Широкиному та Старогнатівці.

Лисенко поінформував, що в районі с. Березового було зафіксовано проліт БПЛА противника.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: двоє українських військових, розтяжка, поранення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]