Пт, 2024-04-19, 20:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:29
Двоє загиблих, шестеро поранених - автомобіль в'їхав у натовп у США
Інші останні Новини світу

Автомобіль в'їхав у натовп у США: двоє загиблих, шестеро поранених

Щонайменше двоє людей загинуло, шестеро отримали поранення внаслідок в'їзду автомобіля у натовп людей поблизу реабілітаційного центру в американському штаті Південна Дакота.

Як повідомила місцева поліція, інцидент стався у понеділок вранці, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Водій автомобіля приблизно о 9:30 (за місцевим часом – ред.) наїхав на групу людей поблизу Центру медичного догляду та реабілітації міста Альчестер, а також протаранив саму будівлю", - зазначив офіцер з питань зв'язків із громадськістю Департаменту громадської безпеки штату Південна Дакота Тоні Мангал.

Постраждалі, включаючи водія, були госпіталізовані до трьох місцевих лікарень машинами швидкої допомоги, а також гелікоптерами. Про винуватця автокатастрофи деталі поки не повідомляються.

Тим часом, у соціальних мережах стали з'являтися повідомлення з фотографіями, як сріблястий седан, наполовину накритий тентом, прибирають з місця трагедії.

"Евакуатор забирав автомобіль з місця інциденту", - зазначається в одному з дописів у твітері.

Поліція вважає інцидент нещасним випадком, який не пов'язаний зі спробою вчинити терористичний акт. За словами правоохоронців, розслідування триває.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: автомобіль, США, шестеро поранених, двоє загиблих, Натовп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]