Вт, 2024-04-23, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:18
Джамала не вважає свою перемогу на "Євробаченні" політичною
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Українська співачка Джамала, яка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", не вважає свою перемогу політичною.

"Мені здається, що це була абсолютна, стовідсоткова перемога музики… Я дала понад 100 інтерв’ю, кожен журналіст після цього мені казав: "Дякую, що підвищуєте музичний рівень цього конкурсу". Вони не знали, що означає "1944" і не розуміли, про що я співаю в приспіві, але вони дякували за музику", – сказала вона.

Джамала заявила, що їй приємно було отримати звання народної артистки України, але їй "трішки смішно" від того.

"Я казала вже, що мені трішки смішно. Навіть не трішки, а смішно. Мені приємно. Дякую. Але я люблю Майкла Джексона, Вітні Гьюстон без народних регалій. Мені здається, що музиканти й артисти по-справжньому повинні бути народними. Я маю на увазі те, що вони повинні збирати зали. Нагорода - це дуже приємно, але для мене особисто це нічого не змінить", - наголосила Джамала.

Співачка також заявила, що їй не потрібне інше громадянство, крім українського.

"У мене одне громадянство. Мені іншого не потрібно. Дякую", – сказала Джамала, коментуючи пропозицію від підконтрольної Москві влади анексованого Росією Криму змінити громадянство з українського на російське і повернутися на півострів.

У свою чергу продюсер співачки Ігор Тарнопольський повідомив, що бюджет участі Джамали в пісенному конкурсі "Євробачення 2016" в Стокгольмі (Швеція) склав 3 млн 123 тис. грн.

"Бюджет склав 3 млн 123 тис. грн", - сказав він.

За словами Тарнапольського, 1 млн 800 тис. грн виділив один з українських телеканалів, а решта коштів - небайдужі люди, які побажали залишитися неназваними.

Українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", фінал якого відбувся в столиці Швеції Стокгольмі у ніч проти 15 травня, із піснею "1944", що розповідає про масову депортацію кримськотатарського народу до Середньої Азії 1944 року. Друге місце на конкурсі посіла Австралія, третє – Росія.

За правилами конкурсу, наступний конкурс має приймати країна-переможниця.

Президент України Петро Порошенко 16 травня присвоїв Джамалі почесне звання "Народна артистка України".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: Євробачення, перемога, Джамала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]