Пт, 2024-04-19, 22:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Джеймса Бонда британський фермер підсадив на самогон з молока
Інші останні Новини світу
Британський фермер дошукувався відповіді, чи можна гнати горілку з молока, а прийшовши до позитивного результату, налагодив виробництво цього алкогольного продукту, який дослівно змітають з прилавків острівні знаменитості, пише Daily Mail.

За даними газетярів, серед пристрасних шанувальників напою виявився, наприклад, зірковий актор світового кіно Деніел Крейг, виконавець ролі Агента 007 в серії фільмів про супершпигуна Джеймса Бонда.

Власник господарства з поголів'ям із 250 корів, 47-річний Джейсон Барбер каже, що ідею почерпнув з документального телефільму про Республіку Тува в Сибіру, де місцеве населення вміє робити горілку, приміром, навіть з молока яків.

15 лютого повідомлялося, що зоряна пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі взялися до виноробства і брали безпосередню участь у створення рожевого вина, яке виробляється на території їхнього маєтку Шато Міраваль на півдні Франції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 989 | Додав: adminA | Теги: британський фермер, самогон з молока, Джеймс Бонд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]