Пт, 2024-03-29, 06:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Джонні Депп стане ватажком ірландської мафії - "Чорна меса"
Інші останні Новини світу
 Голлівудський актор Джонні Депп зіграє главу ірландської мафії в новому фільмі режисера Баррі Левінсона.

Актор виконає головну роль в байопіку, присвяченому Джеймсу "Уайті" Балгеру, колишньому керівнику організованою злочинністю в Бостоні, передає Lenta.ru з посиланням на The Hollywood Reporter.

Фільм носитиме назву "Чорна меса". В його основу ляже книга "Чорна меса: Правдива історія диявольського союзу межу ФБР та ірландської мафією", яку написали репортери Boston Globe Дік Лер та Джерард О'Нілл. Зйомки проекту почнуться в травні. Виробництвом кінокартини будуть займатися Cross Creek Pictures і Exclusive Media.

Балгер керував ірландським кримінальним синдикатом Winter Hill в Бостоні з 70-х років минулого століття. У 1975 році його завербував агент ФБР Джон Конноллі, і Балгер став його інформатором. Їх співпраця тривала до 90-х років, але потім ФБР вирішило заарештувати мафіозі, якого підозрювали в причетності майже до 20 вбивств.

У середині 90-х бюро почало готувати операцію по затриманню Балгера, однак Конноллі, якого з мафіозі пов'язувала дружба, попередив його. Після цього Балгер зник. Його вдалося зловити лише в 2011 році. До того моменту колишньому главі бостонських бандитів виповнилося 82 роки. Разом з ним була заарештована його подруга Кетрін Гріг, яка всі ці роки переховувалася разом з ним.

Фільм Левінсона стане не першою картиною, присвяченій біографії Балгера. Раніше його образ використовували для створення картини "Відступники" 2006 року - він став прототипом Френка Костелло, якого грав Джек Ніколсон. Зараз виробництвом фільму, присвяченого Балгер, займається також Бен Аффлек. У його картині знаменитого мафіозі зіграє Метт Деймон, а Кейсі Аффлек виконає роль молодшого брата Балгера, який згодом став сенатором від Массачуссетс.

Останньою режисерською роботою Левінсона є фільм жахів "Залив". Його прем'єра відбулася в кінці 2012 року. Однак найбільшу популярність він здобув як автор стрічки "Людина дощу", що вийшла в 1988 році і була удостоєна чотирьох "Оскарів".

Раніше повідомлялося, що на великий екран в 2013 році вийдуть фільми таких легендарних режисерів, як Баз Лурман, Ларс фон Трієр, Вонг Кар Вай, брати Коен, Мартін Скорсезе. Не дивно, що з їх іменами пов'язані надії кінокритиків, які вже почали публікувати рейтинги найочікуваніших кінокартин року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1099 | Додав: adminA | Теги: Чорна меса, Джонні Депп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]