Чт, 2024-03-28, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Екіпаж американського судна з українцями на борту влада Індії звинуватила в незаконному зберіганні зброї
Інші останні Українці в світі
Екіпажу судна Seaman Guard Ohio, що затримали у територіальних водах Індії, пред'явлені звинувачення в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів, а також незаконному придбанні палива, передає РИА "Новости".

Представник фірми AdvanFort заявив, що поліція все ще займається вивченням корабельної документації. Посольство США в Нью-Делі поки не коментує ситуацію.

Нагадаємо, 12 жовтня берегова охорона Індії затримала судно Seaman Guard Ohio, на борту якого перебувають троє громадян України.

На борту Seaman Guard Ohio знаходиться 35 осіб. Екіпаж складається з десяти осіб: двох громадян України і восьми індійців. Крім того, на борту знаходиться 25 охоронців: 14 естонців, шість англійців, четверо індійців і українець.

ЗМІ повідомляють, що охоронці знаходилися на борту судна для його захисту від піратів. За деякими даними, Seaman Guard належить американській компанії AdvanFort, що пропонує послуги з захисту від піратів.

Американська компанія AdvanFort спеціалізується на наданні охоронних послуг, таких як, супровід суден у небезпечних районах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1143 | Додав: adminA | Теги: екіпаж американського судна, влада Індії з, українцями, зберіганні зброї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]