Пт, 2024-03-29, 09:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 150 151 152 153 154 ... 241 242 »

 

Гривна будет укрепляться после возобновления программы сотрудничества Украины с Международным валютным фондом (МВФ) и практической реализации Минских соглашений. Так считают банкиры.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабинет министров Украины назначил Министерству финансов компанию Lazard финансовым советником и глобальным координатором будущей долговой операции государственного сектора, говорится в сообщении Минфина.


 

Власти Украины успешно завершили переговоры с миссией Международного валютного фонда (МВФ) о новой четырехлетней программе расширенного финансирования (Extended Fund Facility, EFF) на сумму около $17,5 млрд.


 

Еврокомиссия совместно с украинским правительством намерена реализовать проект мониторинга успешности имплементации реформ и выполнения Соглашения об ассоциации ЕС с Украиной.


 

Збройні сили України продовжують отримувати від держпідприємств нову та модернізовану техніку. Про це сьогодні, 9 лютого, на брифінгу заявив виконувач обов’язків речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.


 

Зроблено чергові кроки у реформуванні правоохоронних органів в Україні. Верховна Рада ратифікувала угоду між Україною та ЄС щодо статусу Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки.


 

У Міжнародному валютному фонді вважають правильними рішення Нацбанку України припинити щоденні валютні аукціони на міжбанку з відмовою від індикативного курсу гривні.


 

Національний банк України ухвалив рішення про підвищення з 6 лютого облікової ставки з 14% до 19,5% річних, повідомила глава Національного банку України Валерія Гонтарева на прес-конференції в Києві в четвер, 5 лютого.


 

Для обеспечения энергоснабжения Украины и Европы нужно принять закон о рынке газа. Об этом заявил 2 февраля, премьер-министр Украины Арсений Яценюк.


 

В администрации президента Украины заявляют, что новая программа Международного валютного фонда (МВФ) не зависит от стабилизации ситуации на востоке страны.


 

Експорт українських товарів через офшорні зони в 2014 році скоротився на 87% порівняно з 2013 роком - до 461 млн дол., що становить 0,9% всього українського експорту минулого року.


 

ЕС впустил на свой рынок продукцию животного происхождения. Только полтора десятка отечественных предприятий получили разрешение экспортировать продукцию животного происхождения в Евросоюз.


 

 

Группа кубинских специалистов прибыла на «Антонов» для приемки нового самолета, который станет шестым в составе парка авиаперевозчика.


 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка зараз перебуває в Києві, продовжить роботу і після 29 січня. Період, на який буде продовжено період роботи місії Фонду в Києві, невідомий.


 

На думку глави держави, такий статус мають отримувати лише безпосередні учасники воєнних дій. А службові відрядження не можуть бути для цього підставою.