Ср, 2024-04-24, 07:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 169 170 171 172 173 ... 241 242 »

 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив тимчасово призупинити соціальні виплати в Сніжному та Красному Лучі на Донеччині через загострення ситуації в цих містах.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Російський "Газпром" запровадить для України режим передоплати за газ з 16 червня, якщо вона не сплатить 1 млрд 451 млн дол. заборгованості за листопад-грудень 2013 року та 1 млрд 853 млн дол. за квітень-травень поточного року.


 

Росія запропонувала Україні 100-доларову знижку на газ, але Київ не пристає на цю пропозицію і вимагає змінити газовий контракт. Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.


 

З першого липня в Україні зростуть тарифи: на водопостачання в середньому на 84%, на водовідведення (стоки) - на 105%, на водоспоживання (вода і стоки) - на 93%.


«В рамках этой работы публично заявляю, что два года назад через сомнительную схему были отданы в аренду предприятия Фирташу. Сообщаю, что вчера решением правительства они возвращены в государственную собственность».


 

 

С 1 июля размер помощи при рождении первого ребенка увеличится на 10 тыс. 320 грн и составит 41 тыс. 280 грн.


 

 

Україні вдалося уникнути дефолту, але уряду ще доведеться йти на непопулярні кроки для стабілізації економіки.


 

По данным Госкомстата, лишь 27,2% выпускников украинских ВУЗов устраиваются на работу по целевому назначению.


 

Подписанную в начале нынешнего года политическую часть договора об ассоциации с ЕС следует рассматривать как гарантии безопасности Украины - считает Народный депутат Украины Ксения Ляпина.


 

Министерство обороны Украины в мае объявило ряд тендеров на ремонт военной техники на ожидаемую сумму 97 млн грн.


 

ДП «Український інститут промислової власності» 30 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Алтерсайн» на послуги з побудови та акредитації Центру сертифікації ключів (ЦСК) за 1,58 млн грн.


 

Вже два місяці на Донбасі війна. І схоже інвестиційна привабливість повернеться до цього багатостраждального регіону зовсім не скоро.


 

 

Країни "Великої сімки" пообіцяли Україні 18 млрд доларів фінансової допомоги.


 

 

Ограничение наличных расчетов до уровня 100 тыс. грн будет способствовать уменьшению теневой экономики.


 

 

Газові переговори між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" тривають у середу, 4 червня, в Берліні.