Чт, 2024-04-25, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 241 242 »

 

Верховна Рада у вівторок ухвалила законопроект, який забороняє відбирати у позичальників житло, яке знаходиться під заставою у валютних кредитах.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Руководство Днепропетровской областной администрации объявило войну коррупции. Бороться будут как сами, так и с помощью экспертов.


 

 

Завершилась регистрация участников аукциона по продаже кабминовских авто. Зарегистрировался всего один человек.


 

Згідно з постановою уряду №149, таку рекомендацію Кабінет міністрів дав Національної комісії з регулювання у сфері енергетики (НКРЕ).


 

За рахунок ліквідації корупційних схем із отримання незаконного податкового кредиту Мінхододів у травні залучило до державного бюджету 2,6 млрд. гривень.


 

Учителя, шахтеры, юристы и студенты дали советы избранному президенту.


 

 

Минулого року Управління справами уклало угоди на послуги готелів загалом на 34,78 мільйонів гривень.


 

 

Очередной космический успех Украины открывает новые перспективы для отечественных ракетостроителей.


 

Министерство регионального развития, строительства и ЖКХ (Минрегионстрой) обратилось в Кабмин, чтобы последний вместе с Национальным банком вмешались в ситуацию с этими банками.


проект використання літаків

 

Навесні 2014 найбільший у світі авіаперевізник надважких і великогабаритних вантажів компанія "Волга -Дніпро" Олексія Ісайкіна опинився між двох вогнів.


 

Центральна виборча комісія 14 травня за результатами тендерів уклала угоди на придбання обладнання, а також програмного забезпечення для Державного реєстру виборців.


 

Украина и Китай намерены совместно производить горношахтное оборудование.


 

Скорочення втрат теплової енергії в Україні внаслідок санації будівель в цілому може становити близько 41%, при цьому в грошовому еквіваленті економія бюджетних коштів оцінюється на рівні 150-600 млрд грн.
 


 

Пенсії державним службовцям, в тому числі й народним депутатам, науковим працівникам, прокурорам будуть призначати з розрахунку 70 % від заробітної плати, а не 80 %, як було раніше.


 

 

Правительство Украины выделило 11,7 млн грн на предоставление одноразовой помощи семьям погибших в акциях протеста в ноябре 2013 года – феврале 2014 года.