Пт, 2024-03-29, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 177 178 179 180 181 ... 241 242 »
 


Чиновник всегда более криминогенен, чем бизнесмен, потому что может улучшить свое материальное положение исключительно за счет незаконной деятельности.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Кошти з державного бюджету виділено на будівництво амбулаторії у режимній «Конча-Заспі», де живуть нинішні та колишні представники вищих органів влади (див. список нижче).



В моей практике Россия никогда еще не выделяла денег... Россия, как государство. Не путайте государственный заем с коммерческими займами. Банки зарабатывают на кредитах.



Кипрей, известный в народе, как иван-чай – травянистое растение с розовыми цветками. Это растение широко применимо в кулинарии и медицине и обладает полезными свойствами.


Запровадження вексельних схем розрахунків фактично означає переддефолтний стан України. Це визнання, що у держави немає грошей, щоб забезпечити життєдіяльність країни.




Дефіцит Пенсійного фонду України нині становить близько 60 млрд грн. Та замість того, щоб зменшити власні апетити, можновладці латають бюджетні діри з гаманців простих людей.



Запрошення від податкової нібито вже отримали Ані Лорак, Таїсія Повалій та інші. Названі артисти не підтвердили це, а от футболіст Андрій Воронін, який також фігурує в списку, зізнався, що отримав листа від Податкової.




Звільнення - частина програми реформування армії, яка до 2017-го стане повністю контрактною.



За 9 місяців 2013 року "ПриватБанк" перерахував до бюджету понад 1 млрд 746 млн грн, що можна порівняти з річними бюджетами таких українських міст, як Луганськ і Тернопіль, разом узятих.



Міністерство юстиції з 5 листопада дозволило Міністерству доходів і зборів України (Міндоходів) використовувати в роботі поліграф, відомий також як детектор брехні.



Более 100 грузовиков уже пятые сутки стоят на украинско-белорусском КПП в Козельце (Черниговская область).




У той же час Україна намір розробляти Суботінське родовище з італійською Eni і французькою Electricite de France (EDF).




Жителі України витрачають на товари та послуги до 80% своїх доходів, тоді як у Європі лише 30-40%, йдеться в дослідженні консалтингової компанії Jones Lang LaSalle.



Міністерство фінансів України в наступному році планує розмістити казначейські зобов'язання серед населення та залучити до Держбюджету 2,6-3 мільярда гривень допомогою цього інструменту.



Причиной приостановки импорта российского газа на Украину стали разногласия между украинским "Нафтогазом" и "Газпромом" по акту приемки - сдачи газа за октябрь.