Чт, 2024-03-28, 14:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 241 242 »



Кабінет міністрів ухвалив постанову про граничний обсяг емісії фінансових казначейських векселів - 19,9 млрд грн.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейська сторона заявила про готовність фінансувати модернізацію української газотранспортну систему (ГТС).




Європейський банк реконструкції та розвитку надав компанії EIG Engineering кредит на 15,5 млн євро на будівництво першої в Україні біоелектростанції.



Втім, учасники ринку називають ініціативу російської влади необхідною насамперед самому "Газпрому". А в українській опозиції розцінили допомогу Кремля як геополітичну гру і тимчасовий хід.






У перебігу переговорів про створення консорціуму з управління газотранспортною системою Росія пропонувала Україні реалізувати бєларуський варіант, заявив віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко.



З 2010 року на державну резиденцію "Синьогора" за програмою "Збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках та заповідниках" було витрачено майже 26 мільйонів гривень.



Общая сумма выплат госпредприятию "Информационный центр" от Минюста в 2010–2013 годах составила 1 млрд 115 млн 120 тыс. грн. за пользование госреестрами.




Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) із 17 по 29 жовтня проведе в Україні консультації щодо ст. IV угоди з МВФ за 2013 рік (зобов'язання щодо валютного режиму).




Група СКМ і група EPIC закрили операцію з придбання ПАТ "Укртелеком". 100% акцій компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.



Саудівська Аравія (СА) зацікавлена у співпраці з Україною в авіакосмічній галузі, заявив віце-президент Науково-технологічного центру імені Короля Абдулазіза, принц Туркі бін Сауд бін Мухаммед Аль-Сауд.


КрАЗи вже працюють у таких країнах, як Казахстан, Єгипет, Індонезія, Сінгапур і Афганістан. Вантажівка з колісною формулою 6х6 готова перевозити вантажі масою до 12 тонн, буксирувати причепи з масою до 75 тонн. 



Угода про асоціацію України з Євросоюзом вже перекладена на мови всіх держав ЄС і чекає підписання, розповів учора на зустрічі з журналістами у Києві єврокомісар з торгівлі Карел де Гухт.



В Киеве минимальная стоимость аренды квартиры составляет 2400 грн. За эти деньги можно арендовать однокомнатную квартиру общей площадью 21 кв. м.



Британсько-нідерландська компанія Shell завершила буріння першої розвідувальної свердловини "Біляївська-400" на Павлівсько-Світловській ліцензійній газовій ділянці (Первомайський район, Харківська область).


На початку вересня посол Туреччини в Україні Мехмет Самсар заявив, що Туреччина сподівається у вересні-жовтні цього року під час візиту Президента Віктора Януковича в країну підписати угоди про зону вільної торгівлі з Україною.