Чт, 2024-04-25, 18:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 185 186 187 188 189 ... 241 242 »


На погашення відсотків за боргами Україна віддає 10,4% доходів загального фонду бюджету. Про це повідомив доктор економічних наук, народний депутат Віктор Пинзеник.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Партії регіонів визнали факт тиску Росії на українську економіку і, як наслідок, погіршення ставлення українців до "північного сусіда".


\

Сбербанк Росії стверджує, що ймовірність виникнення валютної кризи в Україні протягом року становить 82%.

С 1 января, то есть за 8 месяцев, 47 граждан зарегистрировали в ГАИ 6 автомобилей Aston Martin (цена около 15 млн грн), 7 машин Maybach (около 3,5 млн грн), целых 15 Rolls-Royce (около 4,5 млн грн) и 19 Porsche Carrera (около 4,5 млн грн).



Верховная Рада Украины в первом чтении отклонила проект Закона О введении моратория на принудительную реализацию имущества граждан за долги по жилищно-коммунальным услугам (№ 1083).  




Кабинет министров подал в Верховную Раду законопроект, которым планируется повышение цены на газ до уровня среднемировой.



За підсумками семи місяців цього року дефіцит держбюджету сягнув 30 млрд грн. Для порівняння: у першому півріччі минулого року він був лише 6,7 млрд грн. Це означає, що грошей на витрати бракує.



В случае отказа России от проекта Ан-70 госпредприятие Антонов готово дать старт сооружению этой модели в другой стране, заявил генеральный конструктор компании Дмитрий Кива.



Давно забуті пригоди зі швидкісними поїздами Hyundai, схоже, повертаються - поломка ранкового поїзда цієї марки, маршруту Донецьк-Київ, призвела до значної затримки в дорозі.


Закон про введення утилізаційного збору на автомобілі, ухвалений Верховною Радою на початку липня, у неділю, 1 вересня, набув чинності. Утильзбір додасть до ціни ввезених в Україну автомобілів від 5 тисяч до 60 500 грн, залежно від об'єму двигуна і віку.



Руководство МВД направляло на один день делегацию в Косово, после чего ее участники получали поддельные справки об "участии в операции", что позволяло им пользоваться незаслуженными льготами.




Для водителей легковых авто проезд по платным автодорогам будет стоить около 30-ти копеек за каждый километр.



Администрация президента Виктора Януковича пришла к выводу, что из-за спада в экономике на фоне неблагоприятной внешней конъюнктуры бюджет не добирает запланированные налоговые поступления.




Язык общения – личное дело каждого? Не всегда. Иногда это ощутимые проблемы для бизнеса и удар по репутации компании.




Антимонопольний комітет визнав, що в Державній міграційній службі змушують українців переплачувати при отриманні закордонних паспортів.