Пт, 2024-03-29, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 186 187 188 189 190 ... 241 242 »


Україна стала найгіршою країною для народження дітей та чи не найпершою серед європейських країн за кількістю абортів - аналітики роблять висновок: в Україні краще не народжуватись.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

вертикальный паровой утюг

 

Главные свойством любого профессиональное предприятия является использования специализированной техники. Именно поэтому если вы решили открыть вскоре прачечную или химчистку, тогда мы советуем вам обязательно вертикальный паровой утюг купить на специализированном интернет-ресурсе




Наверно все украинские граждане мечтают заработать миллион долларов. Ежедневно большое количество граждан пытаются различными способами осуществить свою мечту, однако достигаю цели только единицы.



Україна в 2012 році виробила 70 тис. тонн меду, що дозволило їй увійти до п'ятірки найбільших виробників цієї продукції в світі, повідомили у прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства.




В преддверии традиционно беспокойной осени снова активизировались разговоры о ситуации на валютном рынке.




Поки експерти практично одностайно говорять, що в девальвації як явищі нічого катастрофічно страшного немає, населення з недовірою дивиться в бік банків.


Україна, отримавши державну самостійність і успадкувавши багатий ресурсно-виробничий потенціал, не виявила здібності не тільки розвиватися, але хоча б зберегти економіку, не в змозі вона побудувати нову життєздатну державу і відстояти свій суверенітет.



Цукерки фірми Roshen можуть потрапляти на російський ринок через Бєларусь і Казахстан. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів заступник директора Інституту країн СНД Володимир Жарихін.




На сегодняшний день из 220 тысяч таксистов, которые работают в Украине, 169 тысяч таксистов находятся вне законодательного поля.




На сегодняшний день на железнодорожный вокзал столицы "пускают только двух перевозчиков".



«Институт инновационных технологий и содержания образования» Минобразования заключил ряд соглашений на издание учебников на общую сумму 85 млн. 930 тыс. грн.



На данный момент самым дешевым из районов в 60-километровой зоне от Киева остается Фастовский район, самым дорогим — Киево-Святошинский и Обуховский районы .



Як зазначають в Пенсійному фонді, середній розмір місячної пенсії, призначеної на підставі Закону "Про статус народного депутата", становить 15 тис 427,28 грн.


Колишній посол США в Україні Стівен Пайфер, який працював в Києві в 98-99 роках, вважає, що українська влада не проявляє достатньо ініціативи, щоб зробити співпрацю між Україною та США більш продуктивною.



У 2012 році Нацбанк закупив оргтехніки на 26 млн грн, переплативши лише за монітори 32%, а на свою базу відпочинку із шикарними меблями в Карпатах торік витратив аж 87 млн грн.