Пт, 2024-03-29, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 191 192 193 194 195 ... 241 242 »



У найближчі місяці українські бізнесмени не очікують ані поліпшення, ані погіршення економічної ситуації в країні.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Києві вчора, 10 липня, перший політ зробив новий варіант знаменитого легкого біплана Ан-2, що отримав позначення Ан-2-100.

 


Как известно, кредит уже давно стал неотъемлемой частью финансового рынка. В связи с этим появляются и развиваются новые отрасли в сфере кредитных услуг.

 





Військова частина 1471 Державної прикордонної служби придбала одягу та постільної білизни на 38,77 мільйонів гривень.



Росія заради захисту своєї автомобільної промисловості готова застосувати до України економічні санкції.



У першому півріччі 2013 року у "Віснику держзакупівель" було оприлюднено дані про тендери на 131,94 млрд гривень, тоді як у аналогічному періоді 2012 року було відомо про тендери на 307,75 млрд гривень.




ДП "Придніпровська залізниця" за результатами тендеру уклало низку угод на залучення однорічних кредитів на суму 164,08 мільйона гривень.



Останніми роками Україна досить сильно зажата лещатами газової залежності, яка часто зумовлена політичними, а не економічними наслідками.




В українських містах бракує грошей на фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, культури, спортивної інфраструктури.




Згідно з повідомленням, в результаті  угоди група СЄПЕК придбала більше 99% акцій НПЗ.



Основним аргументом щодо стабільності будь-якої грошової одиниці в умовах відкритої економіки є наявність в органів монетарного регулювання мінімально необхідного розміру офіційних резервних активів.




Верховна Рада надала 36 мільйонів гривень на зарплати колишнім народним депутатам.




Майже кожен другий українець зберігає свої заощадження "під матрацом". Депозити цікаві лише 8% громадян.




Верховна Рада 4 липня схвалила свій кошторис на цей рік. Голова парламенту Володимир Рибак виніс це питання на голосування без обговорення.



Україна посіла 136-те місце в рейтингу Світового банку найбагатших країн за рівнем валового доходу на душу населення. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі Світового банку.