Чт, 2024-03-28, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 241 242 »


Віктор Пінчук подав позов до Високого суду в Лондоні проти Геннадія Боголюбова та Ігоря Коломойського.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Після схвалення в першому читанні закону, що розширює повноваження НКРЕ, українцям слід готуватися до підвищення тарифів на світло і газ на 20-25%.



Проблеми в банківській системі Кіпру посилили переформатування списку основних інвесторів української економіки. На тлі 13-процентного зниження чистого припливу в Україну прямих іноземних інвестицій змінилася і географічна структура інвестицій.




"Сьогодні ж близькі до Януковича "господарники" і "поліпшувачі" крадуть мільйонами і це їм майже сходить із рук".




Збитки державних вуглевидобувних підприємств вiд виробництва вугiльної товарної продукцiї в сiчнi-квiтнi 2013 року становили 4,780 млрд гривень, що на 41,8% бiльше, нiж за аналогiчний перiод 2012 року.





Під натиском імпортної продукції частка українських товарів у роздрібних торгових мережах все меншає.




У минулому році в Україні найпопулярнішими сумами хабарів виявилися платежі від 10 до 30 тис грн, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.


У продукції українських виробників курячого м'яса виявлено сальмонелу і лістерію. Через це Держветфітослужба України обмежила постачання курятини в країни Митного союзу, що означає для українських компаній втрату прибутку на суму близько 10 млн дол на місяць.


Разговоры по телефону во время управления междугородной маршруткой могут обернуться для водителя штрафов в 1275 грн. В Верховной Раде зарегистрирован законопроект, которым предлагается увеличить наказание за такое нарушение правил дорожного движения.



9 травня 2013 року набуває чинності закон "Про внесення змін до деяких законів України про добровільну сплату єдиного внеску". Документ опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" (№16 від 8 травня 2013 р.).



Загальний обсяг державних запозичень у 2013 році заплановано в обсязі 135,5 млрд гривень, з яких 92,9 млрд становлять внутрішні запозичення, 42,7 млрд гривень - зовнішні запозичення.




Вся видимая «стабильность» украинской экономики держится лишь на долговом пузыре.



НКРЗІ вирішила підвищити абонентську плату за користування стаціонарним телефоном у 2013 році. Так, з 1 травня тарифи підвищаться на 7% для городян і на 10% для сільських жителів.




Для забезпечення мінімальних потреб Укравтодору на ремонт доріг потрібно 5,1 мільярда гривень, а з бюджету на ремонт доріг виділено 3,2 мільярда гривень.




Про це свідчать результати дослідження, проведеного фондом Демократичні ініціативи та Київським міжнародним інститутом соціології.