Пт, 2024-03-29, 07:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:35
Екс-глава харківського "Металіста" Ярославський очолив запорізький "Металург"
Інші останні Спортивні новини
Вчора, 31 грудня, колишній власник і президент харківського футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський з групою компаній "DCH" придбав іншу команду - запорізький "Металург".

Вартість трансферу харківському бізнесмену оцінюється в 20 млн євро. При цьому, як повідомляє "Перший футбольний", Ярославський пообіцяв, що незабаром запорізькі футболісти будуть давати фору донецькому "Шахтареві", київському "Динамо", та і його дітищу харківському "Металісту". Цьому сприятиме те, що бюджет "Металурга" складе 50 млн євро, що на 2 млн більше, ніж у харківського ФК.

Новий президент запорізького ФК планує розвивати клуб з прицілом на єврокубки. Для цього запорізька команда вже в це міжсезоння поповниться висококласними гравцями з країн Європи і латинської Америки.

В цілях розвитку на наступні 5 років у керівництва є плани реконструкції стадіону "Славутич Арена" до 35 тисяч чоловік, розвиток роботи з уболівальниками, організація фанатських груп і запрошення групи селікціонерів з топ-клубів Європи.

У гравців запорізького "Металурга" буде і нова форма.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1078 | Додав: nowyny | Теги: Запорізький Металург, ярославський, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]