Чт, 2024-04-18, 18:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Екс-міністра перевірять на рак, - дружина Луценка розповіла в деталях про операцію її чоловіка
Інші останні Політичні новини
Видалені під час операції з кишечника екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка поліпи перевірять на онкологію. Про це заявила дружина і захисник екс-міністра, народний депутат ("Батьківщина") Ірина Луценко, повідомляє прес-служба партії "Народна самооборона".

"Операція пройшла нормально. Видалили не один великий поліп, але й інші, їх було багато. Зараз Юра виходить з-під наркозу. Досить довго йшла операція, тому поліпів було багато", - заявила Луценко.

За її словами, весь післяопераційний матеріал лікарі віддали на гістологію. Результати аналізу очікуються протягом десяти днів.

"Результати гістології будуть робитися згідно їх регламенту, але й існує процедура: у разі підозри на онкологію матеріали віддадуть в іншу клініку на так зване альтернативне дослідження", - уточнила дружина екс-міністра.

Вона також додала, що, за словами лікарів, колишній глава МВС почуває себе нормально. Зараз йому заборонено підніматися, піднімати руки, ноги, голову, рухатися до завтрашнього вечора.

Як повідомлялося, 23 січня Юрія Луценка прооперували у приватній київській клініці "Оберіг"




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: Екс-міністра, операцію, дружина Луценка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]