Чт, 2024-04-25, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:46
Екс-високопосадовців уряд позбавив пільг і привілеїв
Інші останні Економічні новини

Кабмін ініціював ці рішення ще у березні.

Міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак повідомив, що уряд вже завершив процес позбавлення пільг і привілеїв колишніх високопосадовців і чиновників.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Семерак нагадав, що уряд ініціював ці рішення у березні.

"Ми зверталися з проектами розпоряджень президента, і президент підтримав уряд. Також ми зверталися до парламенту з проектами постанови про позбавлення пільг, ВР теж нас підтримала", - сказав він.

За його словами, сьогодні уряд завершив цей етап, скасувавши низку розпоряджень, якими забезпечувалося санаторно-курортне, автомобільне, медичне обслуговування колишніх президентів, прем'єрів та міністрів.

Семерак зауважив, що високопосадовці віднині не матимуть, зокрема, покоївок, безкоштовного медико-санітарного обслуговування. Їм також держава не буде оплачувати утримання дачних будинків.

"Високопосадовці і колишні і теперішні повинні жити при таких стандартах, як живе суспільство", - наголосив він.

Як повідомляв iPress.ua, Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні ухвалив рішення звільнити заступника міністра енергетики та вугільної промисловості Вадима Уліду за дозвіл купувати електроенергію в Росії.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: уряд позбавив пільг і привілеїв, екс-високопосадовців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]