Вт, 2024-03-19, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
Експерти ЄС прибули до України для реформування міліції
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Майже 60 членів експертної місії ЄС, покликаної допомогти Києву реформувати систему правоохоронних органів, прибули до Києва. Їхні поради мають, зокрема, допомогти подолати корупцію, повідомляють nowyny.eu.

До України прибули перші 57 членів експертної місії Євросоюзу, яка допоможе Києву реформувати систему правоохоронних органів. Експерти покликані підтримати українську владу в питаннях боротьби з корупцією та порушеннями прав людини, повідомляє інформагентство AFP з посиланням на представників ЄС.

Серед перших експертів - представники Німеччини, Швеції, Великобританії, Люксембургу та балтійських країн. За декілька тижнів місію буде доокомплектовано новими працівниками, йдеться в повідомленні.
Окрім правоохоронців, допомогу в реформуванні місія має надати також українським прикордонникам. Аби досягнути поставлених цілей, у Брюсселі, зокрема, рекомендують підвищити українським міліціонерам заробітну платню, повідомляє AFP.

Нагадаємо, про створення місії EUAM Ukraine, яка допоможе українцям реформувати й модернізувати правоохоронні органи, було оголошено ще в липні поточного року. Вона отримала дворічний мандат від ЄС для роботи в Україні. Повідомлялося, що робота місії відбуватиметься у координації з іншими структурами ЄС, а також разом з ОБСЄ та іншими міжнародними партнерами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: реформування міліції, експерти ЄС, України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]