Пт, 2024-04-26, 01:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
Експерти зізнаються, що Європа гостро потребує талановитих "технарів"
Інші останні Новини Європейського Союзу
У нас відбувається масштабне зниження робочої сили і зниження кількості талантів. Про це під час виступу на Міжнародному інвестиційному форумі Сочі-2012 сказав президент і головний виконавчий директор, Boston Consulting Group Ханс-Пол Бюркнер, передає УНН.

"Багато людей залишають школи, університети. Відчувається брак інженерів, вчених, математиків, які закінчують європейські вузи. І відчувається великий брак людей, які можуть виконувати висококваліфіковані, технічні роботи", - відзначає нисхідну тенденцію маркетолог.

Тому, на думку Бюргера, у ці сфери треба якомога більше інвестувати, адже "це величезний елемент нашої конкурентоспроможності", - підкреслив експерт.

Як відомо, 11-й міжнародний інвестиційний форум "Сочі-2012" проходить у місті-курорті з 20 по 23 вересня. Його центральними темами стали обговорення шляхів модернізації інфраструктури, інновації та конкурентоспроможність. Попередній сочинський форум, який пройшов у 2011 році, привернув понад 8,2 тисячі осіб, а в рамках роботи форуму було підписано 105 угод на загальну суму 457,1 мільярда рублів.

Відзначимо, що останні тридцять років у світі відзначається тенденція, протилежна масовій індустріалізації, що тривала понад півтораста років. Виразніше від усіх деіндустріалізація дала про себе знати у Великобританії - що вважалася колись "майстернею світу" Об'єднаного Королівства.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: талановитих технарів, Європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]